Myyntijohtaja

Haemme pääkonttorillemme Piikkiöön uutta

MYYNTIJOHTAJAA

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • esimiestehtävät laskenta-, hankinta- ja myyntitoiminnoille, tiimin koko vaihtelee 3–5 henkilön välillä
  • kokonaisprojektien myynti
  • uusasiakashankinta
  • nykyisten myyntisuhteiden ylläpito
  • yhteistyö rakennusyhtiöiden kanssa

Olet etsimämme henkilö:

Sinulla on rakennuspuolen myyntikokemusta ja vähintään viiden vuoden kokemus alan töistä. Tunnet rakennusalan toimintatavat ja lainalaisuudet. Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus katsotaan eduksi.

Olet innokas myyjä ja kannustava esimies. Olet vastuullinen, tarkkaavainen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työympäristössämme toimitaan suomen ja englannin kielellä, joten englannin suullinen ja kirjallinen taito ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme sinulle:

Saat meistä vakaan ja pitkäaikaisen työnantajan, joka on toiminut alalla jo kauan. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana, jonka yhteistyökumppaneita ovat Suomen suurimmat rakennusyritykset.

Meillä saat vapauden ja vastuun kehittää itseäsi ja työtäsi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, ja kasvavana yrityksenä tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet. Pääset näkemään teräs- ja ohutlevytuotteiden koko tuotanto- ja toimitusketjun raaka-aineista valmiisiin rakennuksiin ja asennuksiin asti. Erilaiset työtehtävät ja työmaat varmistavat, että työpäivät ovat vaihtelevia.

Saat ympärillesi työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja hyvä, kannustava henki. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaetuja.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen 20.6.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tpe.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme:

Pasi Räty, toimitusjohtaja
Puh. 040 594 0623
pasi.raty@tpe.fi

Olemme metallialalla toimiva, vuonna 1984 perustettu perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti. Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin.