Levytyökeskus

Levytyökeskus Prima PowerOhutlevytuotannomme tukena meillä toimii levytyökeskus Prima Power Punch Sharp 1530 + Compact Express 1530 levyn lastaus- ja purkuautomaatio. Prima Power Punch Sharp tarjoaa huipputason sähköservo lävistystekniikkaa, joka perustuu vankkaan kokemukseen erittäin joustavassa ja kompaktissa paketissa. Sähköservo lävistyksen nerous on se, miten se yhdistää energiansäästön ja ergonomian sekä erinomaisen tarkkuuden ja tuottavuuden. Punch Sharp on suunniteltu tarjoamaan monipuolisuutta. Levytyökeskuksen avulla ohutlevytyöosaamisemme on noussutkin kokonaisvaltaisemmalle tasolle ja tätä kautta pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativimpiikin tarpeisiin.

Kone pystyy työstämään kaikkia metalleja mustasta teräksestä aina jaloihin metalleihin. Myös muovipinnoitteisten peltien työstäminen onnistuu. Riippuen työkaluista ja materiaalilaadusta, levytyökeskus pystyy työstämään jopa 8mm paksuista levyä. Työstettävän levyt maksimimitat ovat 1500x3000mm.

Oman tuotantomme lisäksi tarjoamme levyntyöstöpalvelua alihankintana muille toimijoille joko omasta laajasta levyvarastostamme tai asiakkaan materiaaleista leikattuna.

Kysy lisää myynnistämme.