Julkisivutuotteet

img_6238

TPE Kasetit ja Fasetit

TPE-julkisivukasetit valmistetaan yleisimmin pinnoitetuista teräsohutlevyistä tai alumiinista, joiden ainevahvuudet vaihtelevat kasetin koon mukaan.

Kasettien koko saadaan joko suoraan suunnitelmista tai sitten kasetit mitoitetaan työmaalla kohteen mukaan. Yleisimmät vahvuudet ovat teräkselle 1,2mm ja alumiinille 2,0mm.

img_6239

TPE-fasetteja löytyy useita eri malleja. Kuvissa esitettyjen perusmallien mitoitusta sovitetaan aina julkisivun mittojen mukaan ja pituudet voidaan myös varmistaa työmaalla asentamisen helpottamiseksi.

Fasetit valmistetaan useimmiten 1,2 mm PVDF-pinnoitetusta teräsohutlevystä.

img_6991

Keraamiset julkisivut

TPE toimittaa ja asentaa keraamisia julkisivuja laajasti eri kohteisiin. Keraamisten laattojen ja tiililankkujen käyttö on voimakkaasti lisääntynyt asunto- ja liikerakentamisen puolella.

Suulakepuristetut keraamiset laatat sopivat mainiosti tuulettuville julkisivuille ja ne asennetaan kevyin kiinnitysjärjestelmin. Suulakepuristettujen tiililaattojen koko- ja värivalikoima on monipuolinen, ja pintaratkaisuissakin on valinnanvaraa.

Käytämme mm. FAVEKER® tiililaattoja, jotka ovat yhteensopivia useiden järjestelmien kanssa, joten tuulettuvien julkisivujen räätälöintimahdollisuudet ovat rajattomat. 

Twin 13 ja 33

Profiililevyillä syntyy näyttäviä julkisivuja, oli käyttökohteet sitten vaikkapa toimisto-, teollisuus tai asuinrakennuksia. Julkisivut viimeistellään profiileihin soveltuvilla listoituksilla.

 

TPE Räystäsrakenne

 

 

 

 

 

 

 

TPE Räystäsrakenne

TPE Räystäsrakenne tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle räystäsrakenteelle. TPE Räystäsrakenne varmistaa räystään tuulettuvuuden ja räystäslistan tukevan kiinnityksen. TPE Räystäsrakenne on mahdollista suunnitella ja valmistaa kaikkiin seinärakenteisiin sopivaksi. Malli sopii erityisesti PVP-elementtirakentamiseen.

 

Rangat

 

TPE R-rankajärjestelmä ja kiinnikkeet

TPE:n laajaan tuoterepertuaariin kuuluvat myös julkisivujen kiinnitykseen käytettävät erilaiset koolausvaihtoehdot. Suosituimpiin julkisivurankoihin kuuluvatTPE R-rankajärjestelmän tuoteperheen tuotteet, joiden eri koroilla, väreillä ja leveyksillä mahdollistetaan julkisivupinnan toimiva, kustannustehokas sekä tyylitelty lopputulos.

TPE Alakattojärjestelmä

 

 

 

 

 

 

 

 

TPE Alakattojärjestelmä

TPE Alakattojärjestelmä on kantavaan rakenteeseen, kuten betonirakenteeseen, välipohjaan kiinnitettävä roikotettu alakatto. Rakenteella saadaan lisättyä betonirakenteen lämmöneristettä ja suoristettua näkyvä levytyspinta.

TPE Konsolirakenne

 

 

 

 

 

 

 

 

TPE Konsolirakenne

TPE Konsolirakenne soveltuu erityisesti korjausrakentamiseen, kun julkisivusaneerauksen yhteydessä lisätään lämmöneristettä vanhan julkisivun pintaan. Rakenne soveltuu myös uudisrakentamiseen, kun taustarakenteena on esimerkiksi betonisisäkuorielementti. TPE Konsolirakenne mahdollistaa seinärakenteen suoristamisen.

TPE Parvekeväliseinät

 

 

 

 

 

TPE Parvekeväliseinät

Kevytrakenteiset parvekeväliseinät soveltuvat asuinrakennusten huoneistojen välisiin parvekeväliseiniin.Parvekeväliseinät ovat saatavilla EI15, EI45 ja EI60 rakenteina. TPE Parvekeväliseinän vahvuutena on sen kevytrakenteisuus, asennusystävällisyys sekä määrämittaan valmistetut väliseinätuotteet.

TPE IV Konehuone

 

 

 

 

 

TPE IV-kuilut, kammiot ja IV-konehuoneet

Valmistamme IV-konehuoneita, jotka ovat siirrettävissä valmiiden nostokoukkujen avulla.
IV-konehuone sisältää rungon ja vaipan.