Teräsrakentaminen

 

Luomannotko 3 teräsrakenne hallirunko

Omat suunnittelijat

Omat suunnittelijamme avustavat tarvittaessa rakenteiden suunnittelussa yhteistyössä eri suunnittelutoimistojen kanssa ja tuotantoa varten tarvittavat osakuvat tehdään pääasiassa tehtaalla.

Suunnittelijoidemme käytössä on Teklan rakennuksen tietomallinnusohjelmisto, jonka avulla voimme luoda ja hallita tarkasti detaljoituja rakentamisen prosesseja tukevia kolmi- ja neliulotteisia rakennemalleja.

Konepajamme työnjohtajien pätevyys ja ammattitaito sekä asennustyönjohtajien ja omien asennusryhmien pätevyys takaavat rakenteiden oikeasta ja ajallaan valmistumisesta.

Redi katoksen teräsrakenteet

Pätevät ja ammattitaitoiset työnjohtajat

Teräsrakenteiden valmistuksesta vastaavat työnjohtajat, joilla on konepajatyönjohtoon vaadittavat pätevyydet. DEKRA Inspection Oy:n sertifioima ja vuosittain auditoima tehtaan laadunvalvonta takaa, että teräsrakenteemme valmistetaan 1090-standardin mukaisesti.

Teräsrakentaminen keskittyy pääasiallisesti hallirunkojen, kulkusiltojen, erilaisten kaiteiden ja teräsportaiden lisäksi lukuisiin erikoiskohteisiin.

 

 

Redi Loisto teräsrakenteiden asennus

Päämateriaali on teräs, jonka lisäksi ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettujen rakenteiden osuus on merkittävä. Teräsrakenteet saa meiltä myös pinnoitettuina, esimerkiksi sinkitykset ja maalaukset.

Rakenteiden tarkastukset suoritetaan ulkopuolisia tarkastajia käyttäen. Näitä ovat esimerkiksi NDT NORD Testing ja Inspecta.

TPE:n teräsrakenneyksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Piikkiössä.