TeräsrakentaminenLuomannotko 3 teräsrakenne hallirunko

Teräs materiaalina

Teräs on materiaalina erinomainen valinta monesta eri syystä. Se on pitkäikäisyytensä ja kierrätettävyytensä puolesta ekologinen materiaali, mutta myös taloudellisesti kannattava valinta edullisten raaka-ainekustannusten, nopean asennuksen ja pitkän elinkaaren puolesta. Teräs on luja ja kestävä materiaali, joka ei lahoa tai pala ja kestää kaikki sääolosuhteet pintakäsittelystä riippuen. Teräksestä voidaan luoda innovatiivisia sekä kestäviä rakenteita ja se sopii moniin erilaisiin kohteisiin.Redi katoksen teräsrakenteet


 

Rakennesuunnittelua kaikilla vaativuustasoilla 

Omat suunnittelijamme avustavat tarvittaessa rakenteiden suunnittelussa yhteistyössä eri suunnittelutoimistojen kanssa ja tuotantoa varten tarvittavat osakuvat tehdään pääasiassa tehtaalla. Ammattitaitoiset suunnittelijamme hallitsevat niin puu-, betoni- kuin teräsrakenteiden suunnittelun kaikilla vaativuustasoilla. Suunnittelijoidemme käytössä on Tekla ja Solid Works rakennuksen tietomallinnusohjelmistot, jonka avulla voimme luoda ja hallita tarkasti detaljoituja rakentamisen prosesseja tukevia kolmi- ja neliulotteisia rakennemalleja. 
Redi Loisto teräsrakenteiden asennus

Teräksistä osaamista

Konepajamme työnjohtajien pätevyys ja ammattitaito sekä asennustyönjohtajien ja omien asennusryhmien pätevyys takaavat rakenteiden oikeanlaisesta ja ajallaan valmistumisesta.  

Teräsrakenteiden valmistuksesta vastaavat työnjohtajat, joilla on konepajatyönjohtoon vaadittavat pätevyydet. DEKRA Inspection Oy:n sertifioima ja vuosittain auditoima tehtaan laadunvalvonta takaa, että teräsrakenteemme valmistetaan 1090-standardin mukaisesti. 

Teräsrakentaminen keskittyy pääasiallisesti hallirunkojen, kulkusiltojen, erilaisten kaiteiden ja teräsportaiden lisäksi lukuisiin erikoiskohteisiin. 

Päämateriaalina käytetään terästä, jonka lisäksi käytetään ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja rakenteita. Teräsrakenteet saa meiltä myös pinnoitettuina, esimerkiksi sinkittynä ja maalattuna. 

Rakenteiden tarkastukset suoritetaan ulkopuolisia tarkastajia käyttäen. Näitä ovat esimerkiksi NDT NORD Testing ja Inspecta.

TPE:n teräsrakenneyksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Piikkiössä. 


Referenssejämme teräsrakentamisesta

Referenssejämme teräsrakentamisesta

Hertsin kevyen liikenteen silta

Hertsin kevyen liikenteen silta

Aleksanterinkatu 13 lasikatto

Redi Loiston näköalaterassin teräsrakenteinen pääkatos

Luomannotko 3, Skoda myymälä