Yritys

 

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy on metallialalla toimiva, vuonna 1984 perustettu suomalainen perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Valmistamme sekä asennamme omia tuotteitamme. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen – periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti.

Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme täältä.

Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin. Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen suurimmat rakennusyhtiöt. Katso kohteitamme täältä.

Pääkonttorimme sijaitsee Piikkiössä. Katso yhteystietomme täältä ja ota yhteyttä!

 

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy työnantajana

Olemme kasvava yritys, jossa työntekijällä on loistavat etenemismahdollisuudet. Meillä saat kokonaiskuvan metallirakentamisen suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti. Yrityksessämme on matala hierarkia ja päätökset tehdään nopeasti. Meillä työsuhteet ovat pitkäkestoisia ja työntekijöillä on myös hyvät mahdollisuudet kartuttaa osaamista erilaisilla koulutuksilla. Meillä TPE:llä on mukava työyhteisö, viihtyisät työtilat ja erinomainen työilmapiiri. Katso avoimet työpaikat täältä.