Yritys

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy


TPE Turun Pelti ja Eristys Oy on metallialalla toimiva, vuonna 1984 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. TPE suunnittelee, valmistaa ja asentaa tuotteitaan kokonaisvaltaisesti moninaisiin rakennusprojekteihin. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti.

TPE Tuotantohalli

Pitkäaikainen menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen tekemiseen ja aktiiviseen kehittämiseen

 

TPE:n toimintaa ohjaa luotettava, laadukas, joustava, kehittyvä sekä vastuullinen tekeminen. Nämä arvot ovat tärkeä osa toimintatapaamme ja näkyvät jokapäiväisessä tekemisessämme. Olemme luotettava tekijä. Me TPE:llä luotamme toisiimme, olemme avoimia ja rehellisiä. Ja mikä tärkeintä, teemme sen, mitä lupaamme.

Takaamme asiakkaallemme aina korkeatasoisen työnlaadun. Työ tehdään ammattitaitoisella ja kehittyvällä henkilökunnallamme, ISO 9001 laatujärjestelmää hyödyntäen. Pyrimme aktiivisesti uudistamaan ja kehittämään toimintatapojamme, niin kouluttamisen kuin investointien avulla. Jokapäiväisellä kehitystyöllä varmistamme kilpailukykyisyytemme sekä toimintamme jatkuvuuden.

Olemme joustava ja reilu yhteistyökumppani. TPE:llä on pitkäaikainen kokemus erilaisista projekteista ja monenlaisista asiakkaista. Haluamme menestyä yhdessä asiakkaan kanssa ja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Me haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja pyrimme aina molemminpuoliseen hyötyyn, sillä asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa.

Olemme vastuullinen toimija yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Yhtiö toimii kestävällä talouspohjalla ja hoitaa kaikki yhteiskunnalliset velvoitteensa niin taloudellisesti, kuin myös sosiaalisesti ja ympäristöllisesti.

Pääkonttorimme sijaitsee Piikkiössä. Löydät yhteystietomme täältä, ota reippaasti yhteyttä!

Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin. Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen suurimmat rakennusyhtiöt.

Katso referenssejämme täältä.

Teräsrunko asennus

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy työnantajana

 

Olemme kasvava yritys, jossa työntekijällä on loistavat etenemismahdollisuudet. Meillä saat kokonaiskuvan metallirakentamisen suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti. Yrityksessämme on matala hierarkia ja päätökset tehdään nopeasti. Meillä työsuhteet ovat pitkäkestoisia ja työntekijöillä on myös hyvät mahdollisuudet kartuttaa osaamista erilaisilla koulutuksilla. Meillä TPE:llä on mukava työyhteisö, viihtyisät työtilat ja erinomainen työilmapiiri. Katso avoimet työpaikat täältä.