Keraamiset julkisivutuotteet

Hertsi keraaminen julkisivu

Keraamiset julkisivutuotteet

TPE on toimittanut ja asentanut kymmenien tuhansien neliöiden edestä keraamisia julkisivuja laajasti eri kohteisiin. Keraamisten tuotteiden käyttö julkisivurakentamisessa on yksi nykyarkkitehtuurin tunnusmerkeistä. Keraamisten tiililaattojen menestys on nähtävissä ympäri maailmaa monessa eri käyttötarkoituksessa, aina pienistä julkisista rakennuksista suurenmoisiin museoihin.

Suulakepuristetut keraamiset laatat sopivat mainiosti tuulettuville julkisivuille ja ne asennetaan kevyin kiinnitysjärjestelmin. Suulakepuristettujen tiililaattojen koko- ja värivalikoima on monipuolinen, ja pintaratkaisuissakin on valinnanvaraa. Näillä luodaan rakennuksiin toimivia ja esteettisesti vetoavia julkisivuja.

Käytämme mm. FAVEKER® tiililaattoja, jotka ovat yhteensopivia useiden järjestelmien kanssa, joten tuulettuvien julkisivujen räätälöintimahdollisuudet ovat rajattomat. FAVEKER® tiililaattojen valmistuksessa käytetään savea, jonka pakkasenkestävyys, kemiallinen kestävyys ja taivutuslujuus ovat erinomaiset. Materiaali sopiikin tuulettuvaan julkisivuun mitä mainioimmin.

Suulakepuristettuja keraamisia laattoja on mahdollista valmistaa kustomoituna kohteen ulkonäkövaatimukset huomioon ottaen. Räätälöidyt laattamallit katsotaan tapauskohtaisesti.

Kysy lisää myynnistämme!