Haastattelut

 

 

 

 

 

 

 

 

Toimitusjohtajan haastattelu

”Esko-isäni perusti yrityksen 1. helmikuuta vuonna 1984, jolloin olin 14-vuotias. Voi sanoa, että olen ollut yrityksessä töissä siitä lähtien. Muistan päivämäärän hyvin, koska se sattuu olemaan syntymäpäiväni.” Lue Pasin koko haastattelu täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Työntekijähaastattelu – Aki Ahtiainen

”Työnkuvaani suunnittelijana kuuluu erilaisten elementtien, terästuotteiden ja niiden rakenteiden suunnittelua. Koitan aina toteuttaa mahdollisimman hyvin asiakkaan toiveita vastaavia tuotteita, eli periaatteessa suunnittelijan työssä olen siis toiveiden toteuttaja.” Lue Akin koko haastattelu täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Työntekijähaastattelu – Arto Kallio

”Olen vastuussa siitä, että työmailla hommat etenevät. Työtehtäviini kuuluu myös työaikasuunnittelua. Katson mihin kukakin menee töihin ja sovitan esimerkiksi työntekijöiden lomat kalenteriin. Täällä tehdään monipuolisia töitä usealla eri saralla, se pitää työn mielenkiintoisena.” Lue Arton koko haastattelu täältä.

Juuso Leino TPE

 

 

 

 

 

 

 

 

Työntekijähaastattelu – Juuso Leino

”Itse suunnittelu työnä on samanlaista yrityksestä huolimatta, mutta täällä parasta on ehdottomasti puitteet ja se, että on mahdollisuus päästä suunnittelemaan monipuolisesti erilaisia asioita.” Lue Juuson koko haastattelu täältä.