Julkisivu- ja ohutlevytyöt

KOY Keilalampi julkisivu

 

 

 

 

 

 

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy:n asennusryhmät asentavat oman tehtaan valmistamia tuotteita sekä kokonaistoimituksiin kuuluvia täydentäviä tuotteita.

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy:n ohutlevystä valmistamat rivisaumattavat vesikatteet asennettuna tarvittavine läpivienteineen ja yhdistettynä eri toimittajien sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentamiseen, täydentävät luontevasti kokonaistoimituksia.

Julkisivutuotteiksi valmistettavat Twin 13 ja Twin 33 profiilipellit soveltuvat julkisivuihin, joihin halutaan uutta näyttävämpää ja vallalla olevasta profiilivalikoimasta poikkeavaa ilmettä.

Konalan pelastusasema TWIN13 julkisivu

Ohutlevyosastolla valmistetaan tuotteita myös kuparista, messingistä, alumiinista, rheinzink:istä sekä RST-ja HST ohutlevyistä.

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy asentaa laajasti ja tehokkaasti koko Pohjoismaissa. Oma tehdas ja laaja toimittajaverkosto yhdessä oman suunnittelun kanssa takaavat nopeat toimitusajat ja onnistuneen asennuksen.

Omien tuotteidensa lisäksi TPE Turun Pelti ja Eristys Oy asentaa myös muita julkisivutuotteita. Näistä yleisimmät ovat tiililankut sekä keraamiset laatat, joiden asentamisesta TPE:llä on osaamista ja kokemusta pitkältä ajalta.

 

Rheinzink julkisivu