Fasad och Tunnplåtsarbete

_DSC7572

TPE AB:s montörsteam installerar egna fabrikstillverkade produkter samt kompletterande produkter som hör till den totala leveransen.

Av TPE AB:s tunnplåt tillverkar man falsade yttertakbeklädnader med den nödvändiga genomföringen. Kombinerat med installationen av de olika leverantörernas regnvattensystem och taksäkerhetsprodukter fullständiggörs den totala leveransen på ett naturligt sätt. Som fasadprodukt tillverkas Twin 13 och Twin 33 profilplåt vilka är lämpliga för fasader som ska vara ståtliga, fina och avvikande ur mängden.

På tunnplåtsavdelningen tillverkas även produkter av koppar, mässing, aluminium, rheinzink samt rostfri- och syrafast tunnplåt.

TPE AB installerar effektivt och i en betydande skala i Södra och Västra Finland. Den egna elementfabriken och designen garanterar snabba leveranser och lyckade installationer.

Förutom sina egna produkter monterar TPE även fasadprodukter tillverkade från andra material. Av dessa är de vanligaste tegelplankor och keramiska plattor. För deras montering har TPE kunnande och erfarenhet.