Palvelut

 

 

Kokonaistoimitukset samasta paikasta.

 

 

 


PVP-elementit

PVP-elementtien asentamisen helppouden myötä tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus- ja liikerakennukset, urheiluhallit, voimalaitokset ja erilaiset varastohallit. Ulkoseinien lisäksi elementti soveltuu osastoiviin paloluokiteltuihin väliseiniin ja -kattoihin.

Teräsrakentaminen

Teräsrakentaminen keskittyy pääasiallisesti hallirunkojen, kulkusiltojen, erilaisten kaiteiden ja teräsportaiden lisäksi lukuisiin erikoiskohteisiin. Päämateriaali on teräs, jonka lisäksi ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettujen rakenteiden osuus on merkittävä. Teräsrakenteet saa meiltä myös pinnoitettuina, esimerkiksi sinkitykset ja maalaukset.

Alumiinijulkisivut

Tuotetoimittajiemme ja asennustemme avulla pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia ovi-, ikkuna- ja lasijulkisivuratkaisuja. Lasijulkisivujen ovien ja ikkunoiden lisäksi tarjoamme monipuolisia alumiinijulkisivujärjestelmiä reikälevyistä ja verkoista aina alumiinisiin suurelementteihin asti.

Julkisivu- ja ohutlevytyöt

Julkisivutuotteiksi valmistettavat Twin 13 ja Twin 33 profiilipellit soveltuvat julkisivuihin, joihin halutaan uutta näyttävämpää ja vallalla olevasta profiilivalikoimasta poikkeavaa ilmettä.

 

Julkisivutuotteet

Lue lisää julkisivutuotteistamme täältä.

 

Laserleikkaus

Oman tuotantomme lisäksi tarjoamme levyleikkeitä alihankintana muille toimijoille joko omasta laajasta levyvarastostamme tai asiakkaan materiaaleista leikattuna. Tavanomaisimpien teräsleikkeiden lisäksi laserillamme pystytään leikkaamaan myös tarkkoja reikälevykuviointeja eri ohutlevymateriaaleihin.