Laserleikkaaja ja laserleikkauskoneen pääkäyttäjä

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy

Olemme metallialalla toimiva vuonna 1984 perustettu perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti. Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin.

Laitekantamme kasvaessa, haemme nyt uudelle laserleikkauskoneellemme

LASERLEIKKAAJIA JA KONEEN PÄÄKÄYTTÄJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Levytilausten käsittely (pääkäyttäjä)
  • Poltto-ohjelmien järjestely (pääkäyttäjä)
  • Leikkausohjelmointi (pääkäyttäjä/leikkaaja)
  • Leikkausohjelmien läpivienti (pääkäyttäjä/leikkaaja)

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta levyjen työstöstä. Laserkoneen käyttö ja ohjelmointi perehdytetään työsuhteen alkaessa, mutta kokemus laser-leikkauskoneen käytöstä katsotaan eduksi.

Olet järjestelmällinen ja ripeä organisoija, jolla pysyvät langat sujuvasti käsissä. Olet vastuullinen, tarkkaavainen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työympäristössämme toimitaan suomen ja englannin kielellä, joten englannin suullinen ja kirjallinen taito ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle:

Saat meistä vakaan ja pitkäaikaisen työnantajan, joka on toiminut alalla jo kauan. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana, jonka yhteistyökumppaneita ovat Suomen suurimmat rakennusyritykset.

Meillä saat vapauden ja vastuun kehittää itseäsi ja työtäsi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, ja kasvavana yrityksenä tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet. Pääset näkemään teräs- ja ohutlevytuotteiden koko tuotanto- ja toimitusketjun raaka-aineista valmiisiin rakennuksiin ja asennuksiin asti. Erilaiset työstettävät materiaalit varmistavat, että työpäivät ovat vaihtelevia.

Saat ympärillesi työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja hyvä, kannustava henki. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaetuja.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen 27.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tpe.fi

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme:

Pasi Räty

Puh. 0405940623

pasi.raty@tpe.fi

Eero Väinölä

Puh. 0407787516

eero.vainola@tpe.fi