Asennustyönjohtaja / projektipäällikkö pääkaupunkiseudulle

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy

 

Olemme metallialalla toimiva, vuonna 1984 perustettu perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti. Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulla sijaitsevia työkohteitamme varten kokenutta

ASENNUSTYÖNJOHTAJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • monipuolisten projektien vetäminen
  • asennusryhmien johto
  • esimiestehtävät, tiimin koko vaihtelee 10–20 henkeen
  • projektinhallinta ja projektin kustannustehokkuudesta huolehtiminen
  • tarjousvaiheeseen osallistuminen yhdessä myynnin kanssa

Olet etsimämme henkilö:

Sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus alan töistä. Tunnet rakennusalan toimintatavat ja lainalaisuudet.

Olet järjestelmällinen ja ripeä organisoija, jolla pysyvät langat sujuvasti käsissä. Olet vastuullinen, tarkkaavainen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työympäristössämme toimitaan suomen ja englannin kielellä, joten englannin suullinen ja kirjallinen taito ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme sinulle:

Saat meistä vakaan ja pitkäaikaisen työnantajan, joka on toiminut alalla jo kauan. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana, jonka yhteistyökumppaneita ovat Suomen suurimmat rakennusyritykset.

Meillä saat vapauden ja vastuun kehittää itseäsi ja työtäsi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, ja kasvavana yrityksenä tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet. Pääset näkemään teräs- ja ohutlevytuotteiden koko tuotanto- ja toimitusketjun raaka-aineista valmiisiin rakennuksiin ja asennuksiin asti. Erilaiset työtehtävät ja työmaat varmistavat, että työpäivät ovat vaihtelevia.

Saat ympärillesi työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja hyvä, kannustava henki. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaetuja.

 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tpe.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme:

Pasi Räty

Puh. 040 594 0623

pasi.raty@tpe.fi