Työmaainsinööri

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy

Olemme metallialalla toimiva vuonna 1984 perustettu perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti. Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulla sijaitsevia rakennuskohteitamme varten kokenutta

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

 

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Työmaiden ja hankintojen valmistelu
  • Työmaiden kustannusseuranta
  • Työmaiden aikatauluhallinta, viestintä ja perehdytykset

Olet etsimämme henkilö:

Sinulla on työtehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto sekä jo hankittua kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tunnet rakennusalan toimintatavat ja lainalaisuudet. Olet järjestelmällinen ja ripeä organisoija, jolla pysyvät langat sujuvasti käsissä. Olet vastuullinen, tarkkaavainen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Saat meistä vakaan ja pitkäaikaisen työnantajan, joka on toiminut alalla jo kauan. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana, jonka yhteistyökumppaneita ovat Suomen suurimmat rakennusyritykset.

Meillä saat vapauden ja vastuun kehittää itseäsi ja työtäsi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, ja kasvavana yrityksenä tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet. Pääset näkemään teräs- ja ohutlevytuotteiden koko tuotanto- ja toimitusketjun raaka-aineista valmiisiin rakennuksiin ja asennuksiin asti. Erilaiset työstettävät materiaalit varmistavat, että työpäivät ovat vaihtelevia.

Saat ympärillesi työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja hyvä, kannustava henki. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaetuja.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tpe.fi

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme:

Pasi Räty

Puh. 0405940623

pasi.raty@tpe.fi

Eero Väinölä

Puh. 0407787516

eero.vainola@tpe.fi