Piikkiön toimisto

TPE:n Piikkiön toimisto

Neljä vuotta on jo vierähtänyt siitä, kun muutimme Raision tiloista tänne Piikkiöön uusiin toimitiloihin. Vuosien varrella tontilla on ehtinyt tapahtumaan paljon muutoksia, on pystytetty pari halliakin lisää. Uutta toimistoa suunnitellessa halusimme tehdä tiloista mahdollisimman houkuttelevat ja viihtyisät niin työntekijöitä kuin vieraita ajatellen. Työntekijöiden positiivisten palautteiden sekä vierailijoiden ihastelevien kommenttien perusteella, onnistuimme tavoitteessamme erinomaisesti ja toimitilamme ovatkin keränneet paljon kehuja.

 

Minimalistinen, moderni ja teollisen rouhea

Toimiston sisustuksessa pyrittiin ajattomaan sekä selkeän minimalistiseen ilmeeseen. Suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan, jotta istumatyöstä saataisiin tehtyä vähemmän kuormittavaa. Silmää miellyttävät ja samalla ergonomiset työtuolit sekä -pöydät löytyivät Martelan valikoimasta. Toinen erityishuomiota saanut asia on toimiston valaistus ja seinillä sekä työpöydillä valaiseekin upeat sekä käytännölliset Artemiden Tolomeo designvalaisimet.

 

Kiintokalusteiden suunnittelusta sekä asennuksesta vastasi Unique Home. Kiintokalusteiden väriksi valikoitui kaunis harmaan sävy, joka sointuu täydellisesti yhteen muun sisustuksen kanssa. Mukana suunnittelemassa oli Suunnittelukonttori Lundénin taitava tilasuunnittelija Susanne Lundén.  Tilojemme kovien pintojen ja rouheiden materiaalien vastapainoksi ilmettä on pehmentämässä lukuisat viherkasvit ja lämpöä tuo vaalean puun väriset sohva- sekä ruokapöydät. Yhteisistä tiloista löytyy erilaisia mukavuuksia, kuten esimerkiksi Vepsäläisen valikoimasta hankittuja houkuttelevan mukavia sohvia ja nojatuoleja sekä Pauligin kahvikone, jotka tekevät kahvitauoista entistä rennompia.