Särmääjä

TPE Turun Pelti ja Eristys Oy

Olemme metallialalla toimiva vuonna 1984 perustettu perheyritys. Toimitamme teräsrakenteita, ohutlevytöitä ja erilaisia julkisivuratkaisuja suurille rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Tarjoamme myös rakennusten osaratkaisuja ja kokonaistoimituksia avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen asti. Markkinamme ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme projekteja myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin.

Kone- ja tilauskantamme kasvaessa, haemme

SÄRMÄÄJIÄ

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta Delem käyttöjärjestelmän tai vastaavan käyttöjärjestelmän käytöstä. Olet vastuullinen, tarkkaavainen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Tarjoamme sinulle:

Saat meistä vakaan ja pitkäaikaisen työnantajan, joka on toiminut alalla jo kauan. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana, jonka yhteistyökumppaneita ovat Suomen suurimmat rakennusyritykset.

Meillä saat vapauden ja vastuun kehittää itseäsi ja työtäsi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, ja kasvavana yrityksenä tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet. Pääset näkemään teräs- ja ohutlevytuotteiden koko tuotanto- ja toimitusketjun raaka-aineista valmiisiin rakennuksiin ja asennuksiin asti. Erilaiset työstettävät materiaalit varmistavat, että työpäivät ovat vaihtelevia.

Saat ympärillesi työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja hyvä, kannustava henki. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaetuja.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tpe.fi

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme:

Pasi Räty

Puh. 0405940623

pasi.raty@tpe.fi

Eero Väinölä

Puh. 0407787516

eero.vainola@tpe.fi